Approach

Vad är det jag verkligen vill bli ihågkommen för?
Antalet likes, Eller avtrycket mina bilder gjort i människors hjärtan?

“De mest meningsfulla bilderna är inte alltid imponerande
De mest imponerande bilderna är inte alltid meningsfulla.”

Det arv jag lämnar efter mig ska självklart bestå av vackra bilder, Men det allra viktigaste är vad dessa bilder kommit att betyda för de människor jag fotograferat.
Jag vill bli ihågkommen för den positiva inverkan jag haft i folks liv, med eller utan en kamera i hand.

Tillit.

Jag vill skapa vackra fotografier som på ett ärligt sätt påminner om hur vacker er kärlek är. Fotografier som framkallar känslor och nostalgi i åratal framöver.
Ju mer vi litar på varandra, desto bättre kommer denna upplevelse att bli, med ett enastående slutresultat som följd.
Därför är det oerhört viktigt att ni kan känna en bra connection till mig som person och en stor tillit för min förmåga att dokumentera er bröllopsdag.
Det börjar med en stor transparens redan på hemsidan, det fortsätter med videosamtal innan ni bestämt er och fika när det börjar närma sig.

ert bröllop är inte en Photoshoot.

Jag är en spontan människa, de som känner mig skulle hålla med om att jag sällan planerar eller oroar mig över framtida problem.
Det här är min styrka under en bröllopsdag. Min del i er alldeles speciella och virriga dag ska vara spontan och lämna ett litet fotavtryck.
Man kan säga att jag finns där när ni behöver mig, men är ur vägen när ni inte gör det.
För mycket planering kring fotograferandet skapar stress och lämnar väldigt lite rum åt personlighet.
Inget med den här dagen är normalt, i synnerhet inte att stå framför en kamera.
Jag gör allt jag kan för att skapa en avslappnad atmosfär så att era bilder känns som “ni” och inte som en kopia av något vi sett på Pinterest.
Jag fotograferar det som händer så som det händer, och kommer aldrig be dig ta på örhängena 3 gånger för att få en bättre vinkel.

kärleken först.

“The aim of art is to represent not the outward appearance of things,
but their inward significance”

Bland er familj, släkt och vänner som alla samlas för att fira er bröllopsdag finns livstider av relationer, känslor och upplevelser.
Värdet av dessa relationer är obeskrivligt stort och ju mer jag inser hur detta är sant i mitt eget liv, desto större ära ser jag i att föreviga och hylla dem även i andras liv.
Självklart älskar jag att ta en slående romantisk bild som får hänga på er vägg,
men jag ser mer allvarligt på de oförberedda autentiska bilderna som kommer att betyda mycket mer om 20 år, än vad de gör idag.

vart enda bröllop är en dröm.

Oavsett hur det ser ut på internet.

Det är väldigt lätt att dra slutsatsen att vi bröllopsfotografer endast bryr oss om att fotografera de mest exotiska och extravagant dekorerade bröllopen.
Man översköljs av slott, vingårdar och bergskedjor, Exakt färgmatchade dukningar och detaljer i överflöd så fort man börjar leta efter någon som kan föreviga ens bröllopsdag.
Självklart är dessa bröllop roliga att dokumentera och visa upp, men det är inte därför jag valt att göra bröllopsfoto till mitt yrke.
Jag fotograferar vart enda bröllop med samma glöd i hjärtat och glitter i ögonen.
Det är lätt att fastna i alla omständigheter kring bröllopet och tappa bort kärleken någonstans mellan ljuslyktorna och bordsplaceringen.
Det är människorna, interaktionen mellan er och era närmaste som verkligen betyder något.
Ett bröllop fyllt av kärlek är det vackraste bröllopet någonsin.