Boken

Ett vackert sätt att påminnas om kärleken.

Visst, ingen glömmer sin bröllopsdag, det kan vi nog vara rörande överens om!
Men oavsett hur vältränat ens minne är så tenderar detaljer att bli suddiga när man genom åren far fram längs den äventyrliga och underbart skumpiga väg som vi lite käckt kallar livet.
Då är det ganska läckert att tillsammans kunna öppna sin bok och bläddra, fnissa, känna och minnas den där dagen, som om det vore igår.

Äntligen har jag hittat helt rätt sätt att leverera mina bröllopsfotografier!

Dom flesta minns nog ännu den tid när vi fortfarande beskådade bilder genom att hålla dom fysiskt i handen, eller hängda på väggen.
Jag må vara gammalmodig, men jag är fortfarande övertygad om att ett fysiskt fotografi erbjuder en alldeles speciell upplevelse och den emotionella påverkan blir så mycket större!
Man upplever fotografiet med flera sinnen, både lukt, känsla och syn påverkas! Ja, det är en upplevelse olik någon annan.

Jag kan äntligen ge mina par ett riktigt konstverk. En gåva som tack för den underbara upplevelse som deras bröllopsdag var för mig.
En bok som utan ett ord berättar storyn om denna alldeles unika dag.
Jag har inte nöjt mig med vilken bok som helst, letandet och testandet har pågått länge. Men när jag snubblade över QT Albums kunde jag sluta leta.
Nu har jag hittat hem!
Dessa böcker tål att ligga framme och bläddras i ofta, både utseende och hållbarhetsmässigt.
Handbundna, tidlöst designade, tryckta på lyxigt fine art-papper och omslutna av vackert linnetyg
kommer dom inte bara att ständigt påminna er om kärleken, men också pryda sin plats i hemmet.

Boken ingår i Halvdag, Trekvartsdag och Heldagsuppläggen. Kopior går att beställa till paketpris fram till den dagen ordern läggs (ca en vecka efter ert bröllop). Perfekt om föräldrarna också vill ha en!
Givetvis går boken även att köpa separat.