Gravidfoto Mer information!

Okej, lite mer information om hur detta faktiskt går till kan ju vara på sin plats!

– Vart sker detta någonstans?

Jag har valt att inte investera i en egen ateljé, utan hyr in mig för dagen i redan etablerade och rymliga studioutrymmen.
Detta har såklart sina nackdelar, men fördelarna väger enligt mig upp!
Att jag ej är bunden till en specifik plats innebär att vi kan arrangera en sådan här fotografering lite vart som helst, närmre dig helt enkelt! Och det tycker jag är riktigt bra!

– Kan jag välja vilken tid jag vill?

Korta svaret är nej.
Men det kommer en längre förklaring.
Jag tror stenhårt på mitt koncept, Jag vill till varje pris ha med min makeupartist, och en studio behövs för att detta ska kunna bli så bra som du vill och förväntar dig.
Det är många scheman som ska passa ihop!
Därför har jag valt att, beroende på efterfrågan, släppa ett eller flera tillfällen varannan månad där man då kan välja en av tre tider under dagen.
Detta kommer att annonseras ut på Instagram och på hemsidan, såväl som i ett email till de som anmält intresse.

– När är det som bäst att fotografera sig och sin mage?

Nu är detta väldigt varierande från person till person, så jag kan bara tala utifrån vad som generellt brukar gälla.
Jag skulle säga att månad 7 brukar vara optimal, magen är då oftast stor, men fortfarande rund i sin form.
Jag rekommenderar inte att göra fotograferingen sista månaden innan födsel, nu är detta olika för varje person men generellt har man kanske inte riktigt energin till att
göra en sådanhär grej vid denna tidpunkt, samtidigt som magen vanligtvis börjar anta en mindre rund form då saker och ting börjat förbereda sig för födsel.
Det optimala tidsspannet är alltså månad 6 till och med 8. Självklart helt beroende på hur just din graviditet utvecklas.

– Vad ska jag ha på mig?

Helt valfritt egentligen, Men några rekommendationer har jag!
Man kan självklart välja att fotograferas utan tyg på kroppen eller med, och vilken klädesmängd man själv önskar.
För att skapa de stilrena, minimalistiska bilderna jag visar upp här på hemsidan rekommenderar jag enkla, snävt åtsittande klänningar
som framhäver formen på din mage utan att ta all fokus. Något svart, Något vitt, grått eller biege. Jordnära stilla färger blir absolut bäst.
Jag rekommenderar inte fräsiga underkläder, keep it plain and simple! Hellre en tubtopp som diskret täcker det som ska täckas, och låter magen titta fram.
You get the idea!