Kontakt

Vi är intresserade!

Where do we go from here?

1: Kontakta mig

Okej, så ni gillar det ni ser här.. Ni tycker om bilderna jag skapar, Jag verkar vara en trevlig människa, och priserna är realistiska.
Fint! Första steget är att ta kontakt och kolla om jag är fri ert datum, berätta mer om er bröllopsdag.. Att höra av sig ställer inga krav på er att gå vidare, ni bara kollar läget!

2: Låt oss prata mer.

Great! Jag var fri ert datum. Ni kommer att få ett svar via mail inom kort där jag inbjuder till närmre samtal via videolänk. Kalla det ett baby-step närmre bokning. Här kan vi prata mer om hur er bröllopsdag ser ut, vad som är viktigt för er och även hur jag jobbar, såklart.
Fortfarande inga krav, Jag vill att ni ska ha en stabil grund att stå på när ni bokar er fotograf, och känna er helt säkra på er sak. Tillit!

3: Boka.

Sweet! Vårt samtal kändes bra, ni vet att jag kan ta en bra bild eller två, och ni vill att det blir jag som dokumenterar er stora dag. I det första mailet ni fick av mig fanns en länk till bokningsportal, klickar man på den så tas man genom processen helt automatiskt och när det är klart får ni tillgång till er egen kundportal där era viktiga datum, fakturor, schema och andra dokument finns tillgängliga. Efter bröllopsdagen är det här bilderna dyker upp!

4: Vänta.

Ja, vi bokar ju oftast bröllopsfotograf väldigt långt i förväg. Sedan följer en lång väntan och mycket planering för er del. Vi kommer inte att ha så mycket kontakt här, vi har gått igenom alla detaljer som behövs i nuläget. Men jag finns alltid bara ett mail eller telefonsamtal bort om ni undrar eller funderar på något!
När det börjar dra ihop sig och ni vet mer om olika hålltider osv tar vi ett nytt videosamtal där vi går igenom detaljerna så att vi har full koll och kan slappna av under bröllopsdagen.

5: Leverans.

Dåså! Bröllopet är nu över och ni är troligtvis i ett enormt lyckorus, kanske ganska så bakis också.
Redan dagen efter kan ni vänta er en smygtitt på några av bilderna, därefter sätter jag mig i redigeringsgrottan och fixar samtliga bilder och så fort dom är klara får ni ta del av dom.

Jamen dåså! Fyll i formuläret nedan och berätta lite om era planer, så hörs vi!

(Om ni inte hör något från mig på ett dygn så har något med formuläret gått snett. Maila då på mikael@fotografmikaelroos.se så missar vi inte varandra!)