Upplägg & Pris

Jag strävar alltid efter att göra bokningsprocessen så enkel som möjligt.


Därför har jag varken timdebitering eller en hel hög med olika paket med häftiga namn som endast åstadkommer total förvirring.


Jag kom fram till detta ganska snabbt, Jag anser att min del i er planering ska vara enkel, ärlig och lättsam! Inga dolda avgifter eller fula knep för att tjäna mer pengar på er.
Under ett bröllop tar saker och ting oftast lite mer tid än vad man planerat. Så om man kommit överens om ett visst antal timmar, kan ju priset bli högre för mina par om något drar ut på tiden.
Det tycker inte jag är särskilt rättvist! Jag stannar tills jobbet är utfört, oavsett om det drar ut på tiden eller ej.
Det är helt enkelt så jag själv skulle vilja bli bemött av en bröllopsfotograf!


Jag erbjuder alltså två olika upplägg.
Heldag (ca14-16h)
Halvdag (ca 8-9h)

Så vilket upplägg passar er?

Heldagen

Heldagen passar er som fäster allra största vikt vid fotografisk dokumentation av er bröllopsdag.
Ni har antagligen valt att göra en grej av förberedelserna om det så är hemma eller på hotell och vill ha mig där för att fånga nervositeten, fjärilarna i magen, kärleken till vännerna,
och den lite sådär smått panikartade känslan som lätt infinner sig när man ska få säga ja till sitt livs kärlek!
Ni har säkerligen också planerat en fest som varar långt in på småtimmarna och självklart ska detta också dokumenteras på bästa vis. Vackra tal, tokiga upptåg och total eufori när all nervositet släpper!
Jag anländer vanligtvis vid 9-tiden och avrundar oftast en stund efter vickningen, typ när dansgolvet gungar som bäst!
Ja, fördelarna med att ha med mig under hela dagen är många.
Den största fördelen som jag ser det är att man kan dela upp porträttfotograferingen i tre mindre delar istället för en stor.
Innan vigseln tillsammans med tärnor och marschalker, efter vigseln bara ni två (och eventuella barn) och sedan en Golden Hour-fotografering som en liten bensträckare under middagen.
Självklart anpassas våra planer efter ert schema och vad det finns tid till. Er bröllopsdag är inte en photo-shoot och ska inte planeras runt kameran!
Målet är att min närvaro ska kännas så naturlig och spontan som möjligt!

Halvdagen

Halvdagsupplägget passar er som kanske kör en lite mer avslappnad approach till er bröllopsdag. Detta är även ett bra mellanting där man kan få ut många bra bitar ur min närvaro men till ett lite lägre pris.
En halvdag kan se ut på många olika vis. Vanligast är att vi börjar med en porträttfotografering (vid sen vigsel, annars börjar vi med vigseln och kör porträtt efteråt) och stannar till kvällen, ca 22.00-23.00.
Det går såklart lika bra att ha med mig redan på morgonen och att jag avrundar efter vigseln beroende på hur era planer ser ut!
Detta upplägget brukar innebära att jag närvarar ca 8 sammanhängande timmar.

För att få reda på mer om vad som ingår och vad de olika uppläggen kostar tycker jag att ni ska skicka iväg ett mail!
Det är mycket trevligare att få prata med er personligen än att informera här på hemsidan tycker jag!

Klicka här för att ta kontakt med mig