Rekommendationer

Välkommen till min ständigt växande samling av rekommenderade kollegor!

Här kommer jag bland annat att publicera erbjudanden som jag fixat åt er hos andra aktörer som kan komma väl till pass under er bröllopsdag.

Jag kommer även att rekommendera grymma hår och Makeupartister, Festlokaler, Florister, Koordinatorer, Concierge osv som jag kan ställa mig bakom till 100%.

 

Lillegård

Denna helt nytillkomna festlokal, belägen mellan Landskrona och Eslöv i byn Lilla Harrie drivs av ett ungt par med enorm erfarenhet av både eventplanering och bröllopsfester.
Odling, Självförsörjning, vintageporslin, mässingsljusstakar och pinnstolar gör att dom ligger helt rätt i tiden. Dom är i full gång med bokningen för 2020 så spana in dom direkt!

 

Örtofta Slott

Jag plåtade mitt första bröllop på Örtofta 2016 och föll pladask för detta charmiga slott och dess omgivningar!
Efter detta har jag fått äran att återvända som fotograf flera gånger och även blivit bekant med Charlotta som äger slottet.
Här möts man alltid av en otrolig gästvänlighet, mysiga hotellrum, en underbar festlokal och otroligt vacker natur!
Fördelen med att gifta sig på Örtofta är att man befinner sig på samma ägor från morgon till kväll, till och med kyrkan ligger inom bekvämt gångavstånd! Detta ger ett helt annat lugn, inga transporter behöver ordnas och man får så mycket mer tid över till att känna in all kärlek och njuta av sin bröllopsdag!

 

Brudmakeup.se

Bra makeup och hårstyling är något av det smartaste att investera i för sitt bröllop, att få känna sig vacker med smink och hår som framhäver dina bästa ansiktsdrag och håller hela dagen. En person som snabbt kan se vad som blir bäst för just dig, och som dessutom är trevlig och tillmötesgående kan verkligen sätta guldkant på din bröllopsdag! Brudmakeup.se är ett kollektiv med fantastiskt talangfulla makeup artister och hårstylister med god erfarenhet i branschen. Jag vill enbart rekommendera det bästa här, leverantörer som inte bara ger dig en produkt eller tjänst, utan en hel upplevelse! Brudmakeup.se passar rakt in på den beskrivningen!

 

Partybandet NAJZ!

Många olika former av underhållning har jag upplevt på bröllopsfester.. Men aldrig någon som håller sådan låda som dessa grabbar! Dom är inte bara skickliga musiker, dom är dessutom otroliga entertainers.
Jag har fördelen av att ha upplevt deras framträdanden vid ett antal tillfällen, alla med en sak gemensamt; ett gungande dansgolv. Jag står alltid där och ler som ett fån i förundran över hur dom kan underhålla med sådan energi!
En karismatisk frontman vid namn Ted delar rampljuset med Jonathan och Axel på keyboard och gitarr. Rytmsektionen består av Daniel och Villiam.
Fem unga och energifyllda grabbar som verkligen får fart på festen från första ton. Stort publikengagemang och en grym repertoar med alla klassiker man kan önska sig. Ja, detta band levererar verkligen en upplevelse!

DJ Winqvist

Håkan är en riktigt grym bröllopsDJ som alltid sätter brudparets bästa i fokus. Han ser till att bröllopsfesten blir helt oförglömlig med hitkavalkader och rejält ös! Med sin goda erfarenhet känner han snabbt av rummet och ger gästerna mer av det dom vill ha.
Top notch!