Ulrika & Johan

Bröllopsfotograf i Malmö

Festligt och mysigt höstbröllop i Räng.

Det känns som att hela sommarn 2017 hade c.a. en eller två soliga Lördagar. Denna Lördag var inget undantag.
Men i Räng kändes allt lite ljusare när Johan och Ulrika sade ja till varandra och på riktigt dansade ut ur kyrkan till popiga toner.

Innan detta hade vi tagit en rejäl promenad i Malmös vackra slottspark och fått till många vackra porträtt. Ett par oundvikliga lyckönskningar från förbipasserande kammade vi också hem!
Vigseln är en story för sig, bilderna berättar det mesta, värt att nämnas är Dottern som helt kallt satt vid altarringen och käkade kex medan mor och far gifte sig. Helt klart med i topp 5 ögonblick från 2017!
Direkt efter vigseln hoppade de nygifta in i en lantlig och helrätt gammal Land Rover och åkte, terräng-kompabiliteten till trots,
längs asfalterade vägar över fredshög ner till havet där vi passade på att ta några fler porträtt, Allt medan gästerna åkte Blå Bussen till mottagningen som hölls på mysiga Hermanstorpsgården.

Bröllopsfesten i det gamla stallet bestod av många underbara tal, lekar, och framförallt dans!
Vackert dukade bord i naturliga rustika toner och stearinljus i mängder gjorde sitt för att förstärka den mysiga stämningen.
Jag åkte som vanligt hem mitt i natten med ett stort leende på läpparna och helt slut i huvudet, precis så som det ska vara!

Denna dags alla höjdpunkter är svåra att koka ner till något hanterbart, men några händelser som stack ut lite extra för mig som fotograf var:
– Johan och Ulrikas totala ägande av dansgolvet till första party-låten. De visade verkligen vägen framåt för hur kvällen skulle fortsätta!
– Dottern som för en stund helt stal showen i kyrkan (värt att nämnas två gånger)
– Ko-klockan som toastparet flitigt använde för påkallande av uppmärksamhet ringer fortfarande i öronen på mig.

Ta en stund och skrolla igenom denna alldeles för korta sammanfattning av en otrolig bröllopsdag i allra sydligaste Skåne.
Vill ni kontakta mig så klickar ni här!

/ Mikael Roos, Bröllopsfotograf i Skåne och resten av Norden.